Woofsound logó

Bérelj DJ-t!

Jó zene nélkül nem buli a buli.

Minden rendezvény egyik legfontosabb szereplője a DJ. Mi már megtaláltuk – és leteszteltük – azokat a DJ-ket, akik nem csupán remek zenéket szolgáltatnak, de érzik a hangulatot, és különböző stílusokban képesek felpörgetni a közönséget. Legyen szó latin zenékről, retró slágerekről, disco klasszikusokról vagy épp klasszikus zenéről. A DJ egy zenekar árához képest töredék összegért képes remek hangulatot varázsolni bármely bulin, és hát nem utolsó szempont, hogy lehet tőle számot kérni!

A jó zene legalább annyira fontos egy rendezvényen, mint a megfelelő hang-és fénytechnika. Hiszen hiába van megbízható, megfelelő hangzású felszerelés, hogyha a zene, ami szól rajta, nem illeszkedik a rendezvény hangulatához, a megrendelő és a résztvevők ízléséhez, vagy nem tud rugalmasan reagálni a felmerülő igényekre. Egy jó DJ nem csak ügyesen pörgeti a dalokat, hanem képes lekövetni a hangulatot, az árnyalatnyi különbségeket észrevenni, képes rugalmas lenni, és a megfelelő pillanatban felpörgetni az embereket, hatni az érzelmeikre, aláfesteni a hangulatot vagy épp hagyni, hogy a közönség irányítson.

A Wuff Rendezvénytechnika közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik hazai rendezvények lebonyolítása terén, ezért a DJ-bázisunk is stabil, megbízható és széleskörű igényeket tudunk kiszolgálni vele. Szóval akár az esküvődre keresel DJ-t, akár bulihoz vagy céges rendezvényre, a Wuff-nél jó helyen jársz.

Mikor érdemes DJ-t választani zenekar helyett?

• Költséghatékony megoldást szeretnénk, ami nem megy a minőség rovására: hiszen egy DJ sokféle zenei stílusban tud működni, remekül tud kellemes atmoszférát teremteni vagy épp a tetőfokára húzni a hangulatot

• Ha a rendezvényünk közönsége vegyesnek mondható mind korosztályban, mind ízlésben, akkor a DJ jó választás, hiszen rugalmasan tud mozogni a stílusok között

• Ha a helyszín adottságai nem kedveznek egy több főből álló zenekarnak vagy az élőzenéhez szükséges akusztika nem megfelelő, akkor is jó választás a DJ

• A DJ hely-és eszközigénye kisebb, mint egy zenekaré

• Ha lazább összejövetelre készülünk, szeretjük a spontaneitást, akkor is érdemes DJ-t bérelni, hiszen ő tudja biztosítani a stílusok közötti átjárhatóságot, sőt akár a közönség bevonását is.

Zenekar helyett DJ az esküvődre? SIMÁN

Az esküvő a legérzelmesebb rendezvény, aminél a zene és a felhőtlen ünneplés elengedhetetlen. Ugyanakkor a korosztály is igen vegyes, és a résztvevők zenei ízlése is. Ezért is érdemes egy olyan DJ-t választani, aki nem csupán otthonosan mozog többféle zenei stílusban, hanem képes a hangulathoz és a nésznép stílusához alakítani a Dj szettet, tehát hangulatfelelősként is működik a nagy napon.

Videó lejátszása

A párnak biztosan megvannak a kedvenc számaik, a dalok, amelyek könnyeket vagy épp önfeledt tombolást váltanak ki belőlük. Biztos, hogy a vőlegénynek meglesznek a maga tinédzsekori nagy slágerei, amire a barátokkal fog nosztalgiázni, a koszorúslányok szintén egyként fognak ünnepelni, ha felcsendülnek a csajbulik legjobb zenéi, a szülők és távoli rokonok pedig egyként ünnepelnek a retro slágerekre, és hajnalban még egy-két mulatós sláger is elfér. Természetesen ez nem egy biztos recept, ami mindenkinél beválik, de éppen ez a jó benne: ha DJ-t bérelsz az esküvődre, úgy alakíthatod a zenei hangulatot, ahogyan csak szeretnéd. A DJ-d leköveti majd a hangulatbeli változásokat, az esküvő minden egyes rituáléjához a megfelelő talpalávalót szolgáltatja majd.

Céges rendezvényedre biztosítsd a jó hangulatot egy jó kis DJ-vel!

Akármilyen jól is tervezed meg a programot a céges rendezvényedre, ha csend honol, ha nincs egy hangulatfokozó háttérzene vagy csapatépítők esetében egy jó buli a rendezvény étlapján, akkor bizony egy adu ászt engedtél el. Céges bulik, ügyfélpartik, csapatépítők, találkozók, családi napok, koncertek, workshopok szervezésekor gondolj arra, mennyit dob egy eseményen a jó zene. Hiszen még a liftekben is van zene! Egy profi DJ pedig milliószor többet ér, mint egy random összecsapott Youtube playlist a rendezvényszervezés véghajrájában.

dj szolgáltatás

Legyen bármilyen típusú, közönségű és célú a rendezvényed, segítünk felmérni az igényeidet és kiválasztani a megfelelő DJ-t.

Bulit szervezel? Adjuk a DJ-t!

Szülinap, évforduló, gólyatábor, péntek este… mindig van apropó egy jó bulira. Ha pedig te szervezed, akkor ne felejtkezz meg a jó DJ-ről sem. Olyanról, aki megbízható, rugalmas, nagy tapasztalatú, és stílusos. Mi a Wuff Rendezvénytechnikánál csak ilyen DJ-kkel dolgozunk, 20 év tapasztalattal jártuk körbe a hazai lemezlovasokat és partikat, így szakavatott szemmel válogatjuk a megbízható munkatársakat, hogy a te bulidban biztosan olyan legyen a hangulat, amilyet szeretnél.

Miért válaszd a Wuff Rendezvénytechnika szerződött DJ-it?

Mert közel 20 év tapasztalattal a legmegbízhatóbb szakembereket ajánljuk neked, felmérve a rendezvényed célját, adottságait, és minden igényedet a lemezlovassal kapcsolatban. Valamint azért is érdemes a Wufftól bérelni DJ-t, mert nálunk egy helyen beszerezheted a rendezvényed kellékeit: hangtechnikát, fénytechnikát, DJ-t, táncos fellépést, szélgépet, ruhatár biztosítását vagy akár az esküvői tánctanítást is.

dj rendezvényre

Milyen egy jó rendezvény DJ?

A helyszín akusztikai adottságainak felméri, alapos hangtechnikai tudással rendelkezik.

A minőségi szolgáltatás széles zenei ismeretanyagot kíván. A jó DJ többféle stílusban és zenei korban is otthonosan mozog, a szettjeit pedig nem a saját ízlése alapján állítja össze, hanem a rendezvény stílusa, a megrendelő igényei és a közönség alapján. Ezeket köti össze aztán a saját stílusa, ami nagyon is fontos.

Fontos a zeneszámokra, valamint azok lejátszására/bemutatására vonatkozó jogszabályok ismerete és betartása is, ezért a jó DJ ezek ismeretében játszik.

A folyamatos tanulás, a technikai és zenei fejlődés naprakész követése elengedhetetlen egy jó DJ-nél.

A jó DJ lemezlovasi (Dj) képesítéssel rendelkezik és folyamatosan képzi magát.

Milyen zenei stílusokban játszanak a Wuff-tól bérelhető DJ-k?

Alternatív • Rock • Retro • Rock ‘n Roll, latin és egyéb örökzöldek • Napjaink slágerei, disco zenéi Club zenék (house, dance) • Lounge

Szélgépről el ne feledkezz!

Egy igazán jó rendezvényhez szükséges a megfelelő, de nem túl magas hőfok. Tapasztalataink alapján – főleg nyáron, például egy sátorban – nagyon kellemetlen tud lenni a magas páratartalom. Amennyiben nem megoldható a megfelelő légkondicionálás ajánljuk több mint 30 db szélgépünket.

Ruhatár is kell, személyzettel

Ha a helyszínen nehezen megoldható a kabátok / táskák elhelyezése ebben megoldás a komplett ruhatár, kulturált személyzettel. A Wuff Rendezvénytechnika ebben is áll rendelkezésedre.

GALÉRIA

HANG-ÉS FÉNYTECHNIKA
CSOMAGAJÁNLATOK

KIS CSOMAG

 • 2 db Aktív hangfal – 600 Watt összteljesítménnyel
 • 2 db hangfalállvány
 • 1 db kisméretű keverőpult
 • 4 db Ledes Pár lámpa
 • Kis termes használatra elegendő kábelek

Összesen: 33.000 Ft (nettó)

KÖZEPES CSOMAG

 • 2 db aktív hangfal – 1200 Watt összteljesítménnyel
 • 2 db hangfalállvány
 • 1 db kisméretű keverőpult
 • 1 db vezetékes mikrofon
 • 8 db ledes Pár lámpa
 • Normál termes használatra elegendő kábelek

Összesen: 51.000 Ft (nettó)

NAGY CSOMAG

 • 4 aktív hangfal – 3200 Watt összteljesítménnyel
 • 4 hangfalállvány
 • Aktív mélyláda -1000 wattos
 • 1 nagyméretű keverőpult
 • 2 vezetékes mikrofon
 • 12 db ledes Pár lámpa
 • Normál termes használatra elegendő kábelek

Összesen: 120.000 Ft (nettó)

A csomag árak a szállítást és a technikai személyzetet nem tartalmazzák.

SEGÍTÜNK VÁLASZTANI!

 

Tudjuk, hogy nem egyszerű kiválasztani a megfelelő hang-és fénytechnikát, és a kiegészítő szolgáltatásokat, ezért bátran bízza ránk, hogy segíthessünk! Az alábbi telefonszámon várjuk hívását, vagy adja meg itt a telefonszámát és e-mail címét, és már másnap visszahívjuk!

  © 2023 Wuff Rendezvénytechnika, Inc. All rights reserved. – Süti- és adatvédelmi tájékoztató